A következő élő közvetítés része A pedofilbotrányról kérdezték az egyik műsorvezetőt a köztévé választási vitáján

Donáth Anna a számonkérte Volf-Nagy Tünde műsorvezetőt

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Jön a zárókör, a kiírás szerint a résztvevők most reagálhatnak egymás szavaira, fejenként egy percben.

Huszár Viktor szerint Magyarország jövőjével nem viccelhetünk már, az pedig nem ideológiai kérdés, hogy miből lesz pénz. Szerinte egyébként jó ötletek hangoztak el ma este, de mégis inkább szakmai oldalról kellene megközelíteni a problémákat. Máté Péter-idézettel búcsúzott.

Ungár Péter szerint „jó, hogy volt egy ilyen beszélgetés”, és lehet kicsit jobb a politika, ha többször leülünk egymással így vitázni, érvelni. Szerinte van helye ilyen politikának itthon, és azoknak az embereknek is, akik olyan politikát csinálnak, amitől nem kap gyomorgörgyöt az átlag újságolvasó.

Dobrev Klára szerint egy dolgot lehetett ma este látni: hogy a politikusok tudnak felváltva monológokat mondani. Külön kiemelte, hogy tisztességgel végig hallgatta még Deutsch Tamás sületlenségeit is. Ezután pedig megkért mindenkit, hogy kövessék majd az ATV vitáját is, ami reményei szerint igazi vita lesz. Várja Deutschot és Magyar Pétert is. Németh Balázs végül megjegyezte, itt is megvolt a résztvevők számára a lehetőség, hogy reagáljanak egymásra.

Pekárné hisz benne, hogy az új ellenzék józan hangja a Második Reformkor, ezért bármikor készek bárkivel vitázni, akár az átlagemberrel is.

Márki-Zay Péter vallja, hogy a jövő a béke embereié, és ők tényleg a békét képviselik, szemben azokkal az emberekkel, akik Csádba viszik a katonáinkat. Toroczkai Lászlóhoz fordult, kiemelve, nincs kétsége afelől, hogy Putyint támogatja, majd Vona Gábornak (2RK) is üzent, hogy amikor legutóbb lehetősége volt, egy orosz kémet juttatott az Európai Parlamentbe.

Donáth Anna felidézte a kegyelmi ügyet, majd Volf-Nagy Tünde műsorvezetőhöz fordult, aki nemrég még Novák Katalin tanácsadója volt. Azt kérdezte tőle, hogy Orbán Viktor adott-e utasítást a kegyelmi döntés aláírására K. Endre ügyében. Volf-Nagy Tünde nem válaszolt, mégpedig azért nem, mert ő nem a vita résztvevőjeként volt jelen.

Deutsch Tamás szerint teljesen mindegy, mit mondanak most a baloldali pártok, mert ha bejutnak az EP-be, a finanszírozóik követeléseit fogják teljesíteni. Közben Márki-Zay Péter végig keresztbe beszélt, azt ismételgette, hogy „Csád, Csád, Csád”.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik