A következő élő közvetítés része A pedofilbotrányról kérdezték az egyik műsorvezetőt a köztévé választási vitáján

Donáth Anna: a Momentumnak köszönhető, hogy Magyarország nincs államcsődben

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Pekárné Farkas Emese szerint az igazi probléma nem a be-, hanem a kivándorlás, aminek az oka a fiatalellenes politika, ami egy ránk maradt orbáni/gyurcsányi örökség. A témához csak lazán kapcsolódik, azt azonban elmondta, hogy a 2RK ajánlata az, hogy olyan országot teremtenek, ahol a fiatalok jól érzik magukat.

Márki-Zay Péter szerint Magyarország nem előre megy, hanem hátra, a Fidesz pedig az összes létező választási ígéretét megszegte. Példaként említette az árak elszállását, a magyar katonák külföldre küldését és azt, hogy tele van az ország vendégmunkásokkal. Kiemelte, hogy a letelepedési-kötvény biznisszel bűnöző migránsokat telepített be az Orbán-kormány Magyarországra. Keleti bérek helyett nyugati béreket akar Magyarországon, hogy ne kelljen vendégmunkásokat hozni az országba.

Donáth Anna szerint nincs a magyarok tíz legnagyobb problémája között a migráció, nem úgy a gazdasági helyzet. Ezután a köztévé nézőihez szólt, arról tájékoztatva őket, hogy

a Momentumnak köszönhető, hogy idén nem következett be államcsőd Magyarországon,

mivel ők voltak azok, akik megakadályozták, hogy idén olimpiát rendezzünk, mert az szerinte csődbe vitte volna az országot.

Jön Deutsch, ismét a kormány paneljeivel: Soros-hálózattal, hátba támadó baloldallal és illegális migránsokkal. Felelevenítette, hogy a DK aláírásgyűjtsébe kezdett a betelepítési kvóta érdekében. Kimondta, hogy Soros György áll a menekültügy hátterében, amit a dollárbaloldal támogat, mert a Soros-hálózat ezt írja elő nekik.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik