A következő élő közvetítés része A pedofilbotrányról kérdezték az egyik műsorvezetőt a köztévé választási vitáján

Bruti: sajnáljuk, hogy el kellett viccelni a vitát, de nem mi kezdtük a viccelődést

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Róna Péter egy percben foglalta össze a Jobbik programját: többek mellett felszólalt az oroszbarát politika ellen, megismételte, hogy létre kell hozni rendszerszintű együttműködést az EU és az önkormányzatok között, illetve hangsúlyozta, hogy a magyar béreket fel kell zárkóztatni EU-s szintre.

Magyar Péter hiszi, hogy a Tisza Párt hazahozhatja az uniós támogatások milliárdjait, ellenben a Fidesszel. Szerinte ha az emberek a Fideszre szavaznak, arra szavaznak, hogy az ország megmaradjon egy családi részvénytársaságnak, ha viszont a Tiszára szavaznak, lépésről-lépésre, tégláról-téglára visszaveszik az országot. Petőfi Sándor Föltámdadott a tenger című versének záró soraival zárta ő is a felszólalását.

Bruti sajnálja, hogy el kellett viccelni a vitát, de reméli, hogy az emberek tudnak a sorok között olvasni. Szerinte nem ők kezdték ugyanakkor a viccelődést, hanem a közmédia, ami ilyen kereteket termetett. „Egy perceket kaptunk arra, hogy egymásra reagáljunk, ez tényleg vicc” – mondta. Ő is megismételte, amit Dobrev Klára: kéri az embereket, hogy nézzék majd az ATV vitáját, ahol Le Marietta képviseli a Kutya Pártot.

Toroczkai elszámoltatást ígért, és arról beszélt röviden, hogy átverés volt az, hogy az Európai Ügyészség bármilyen problémát megoldana.

Ezzel véget ért a közmédia 2024-es EP-listavezetői vitája.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik