Belföld

Közleményt adott ki a Tisza Párt a tatabányai Turulban történtek után

Közleményt adott ki kedden kora délután Magyar Péter pártja, a Tisza Párt az elmúlt héten, Tatabányán történt incidens utózöngéjeként.

A 24.hu is beszámolt róla, hogy Magyar Péter Tatabányára látogatott az országjárása keretében, hívei pedig az üzemeltető elmondása szerint megrongálták a helyi Turul-kávéházat. Az esetről ellentmondásos hírek keringenek azóta is az éterben: Magyar Péter először azt kommunikálta, hogy kidobták a kávéházból az aktivistájukat, miközben az üzemeltető, Boczonádi János arról beszélt a kormánypárti Patriótának, hogy Magyar szimpatizánsai körbevették a kávézót és többen elkezdték ütni az üveget, amely aztán megrepedt. Tagadta továbbá, hogy a tiszás kitűzőik miatt bárkit kiraktak volna a helyről.

A Tisza Párt a közleményében Magyar Pétert tolmácsolta – aki a konkrét eset helyett  a kávéház üzemeltetőjére koncentrált.

Nincs több kérdésem. Több nemzeti dohányboltban és 14 uniós pályázatban is érdekelt a tatabányai Turul étterem és kávézó üzemeltetője, aki összevissza hazudozott a propagandának, és lincshangulat teremtésével vádolt minket. Egy brancs. Akkor is hazudnak, amikor kérdeznek.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik