Belföld

Felhívtak videóhívásban egy soproni kislányt, és rávették arra, hogy mutassa meg a nemi szervét

Gyermekpornográfia miatt emelt vádat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség azzal az újszászi férfival szemben, aki interneten cserkészte be a kiskorú áldozatait.

Ocsovai Ágnes, a főügyészség szóvivője közleményében azt írta, hogy a férfi 2018 júniusában regisztrált egy közösségi oldalon, majd több közösségi és internetes oldalon is kiskorú lányokkal kezdett beszélgetni.

A férfi 2022 októberében egy üzenetküldő alkalmazáson keresztül felvette a kapcsolatot egy soproni kiskorú lánnyal, akit rávett, hogy a mobiltelefonjával, videóhíváson keresztül, mutassa meg neki a nemi szervét. Eközben a férfi képernyőfotókat készített róla, amelyeket a telefonján tárolt.

A vádiirat szerint a férfi tisztában volt a kislány életkorával, mivel azt a lány elmondta neki. Az ügyészség nyolc év szabadságvesztést kért a férfire előkészítő ülésen történő beismerés esetére azzal, hogy a bíróság véglegesen tiltsa el minden olyan foglalkozás gyakorlásától, amelyhez kapcsolódóan 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét végezné.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik