Belföld

A Kutyapárt beint „a köztévé politikai Mónika show-jának”, és nem vesz részt a vitán

Mohos Márton / 24.hu
Le Marietta az Európai parlamenti listavezetői vitán a Budapesti Kongresszusi Központban május 17-én..
Mohos Márton / 24.hu
Le Marietta az Európai parlamenti listavezetői vitán a Budapesti Kongresszusi Központban május 17-én..

Gondolkodtunk rajta, hogy Le Marietta is kifesti magát, és részt vesz az MTVA által szervezett úgynevezett EP-listavezetői vitán. Végül úgy gondoltuk, hogy jobb, ha az állítólagos viccpárt MKKP mégsem vesz részt ebben a bohózatban

– írja közleményében a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, amely „beint a köztévé politikai Mónika-show-jának.”

A párt szerint

az állami propagandatévé nem is vitát szervez a megszabott körülményekkel, hanem előrehozta a szilveszteri adásból a kabaréműsort, és elvárja, hogy biodíszletként szolgáljunk ehhez.

Hozzáteszik,  felajánlják a lehetőséget, hogy „kipróbáljátok magatokat a Várkert bazárban zajló politikai Mónika-show helyett valamilyen értelmesebb programon. Így május 30-án a köztévé adásával egy időben, véletlenül épp a Várkert Bazár előtt készülünk mikrofonokkal és pódiumokkal.”

A Kutyapárt rendezvényén bárki elmondhatja, hogy mit gondol az Európai Unió jövőjéről. „Természetesen csak nyolc perces időkeretben, bullshit nélkül” – teszik hozzá.

A vita idejére Magyar Péter is tüntetést szervez a Várkert Bazárhoz. Magyar egyébként részt vesz az MTVA által szervezett, EP-listavezetők vitáján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik