Belföld europoli

Magyar Péter a vitáról: Szégyellje magát mindenki, akinek ehhez köze van

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

8 perc…a nulla százalékos business pártoknak és a valódi pártoknak is. Vita propaganda televízió módra. Szégyellje magát Papp “Hírhamisító” Dániel, az MTVA vezetője és mindenki, akinek ehhez köze van.

– kommentálta Magyar Péter a Telex Facebook-oldalán az MTVA közlését, amelyben leírták a köztévére szervezett EP-választási vita részleteit.

Magyar korábban tüntetéssel fenyegetett, ha a köztévé nem rendez vitát, és azt nem közvetítik élőben. A vita egyébként élőben lesz, de arra minden pártot meghívtak, amelyik EP-listát tudott leadni.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik