Belföld

Családja szerint kivégezték Tamást, majd alsónadrágra vetkőztették és mindenét eladták

police.hu
police.hu

Frissítünk!

Letartóztatták azt a 21 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolt egy 17 éves rétközberencsi fiút, hogy megszerezze tőle a mobilját és a cipőjét.

A Nyíregyházi Törvényszék közleménye szerint a gyanúsított egy kocsmában találkozott a fiatalkorú sértettel, majd onnan együtt távoztak.

H. D. egy gyümölcsösnél el akarta venni a fiútól a mobilját, és a cipőjét,  emiatt vita alakult ki közöttük. Ennek során a gyanúsított karóval fejbe vágta a fiút, majd nyakára tekert egy pólót és megfojtotta. A gyanúsított a cselekmény után elvette áldozata cipőjét és mobiltelefonját, míg élettelen testét elrejtette a gyümölcsfák alatt.

H. D. büntetett előéletű és jelenleg másik büntetőeljárás is van vele szemben folyamatban szintén erőszakos, személy elleni bűncselekmény miatt.  A bíróság elrendelte a férfi letartóztatását. A végzés végleges.

Megszólalt annak a 17 éves rétközberencsi fiúnak a családja, akit brutálisan megöltek pár nappal ezelőtt. A bűncselekménnyel gyanúsított 21 éves dombrádi férfi beismerte a bűnösségét a gyanúsítotti kihallgatása során és azt is megmutatta a rendőröknek, hogy hol van holttest.

A megölt fiú családja az RTL Híradónak azt mondta, hogy Tamás az utóbbi időben rossz társaságba keveredett, és a támadóját is innen ismerte. Elmondták, hogy a fiú hétfőn elment fodrászhoz, de már nem ment haza. Többször is  telefon hívták telefonon, de valaki más vette fel a készüléket. Mint mondják, kivégezték a szerettüket.

Először megpróbálták megverni, de mivel a fiú védekezett, így levették a pólóját és megfojtották

– mondták, hozzátéve, csak alsónadrág volt a megölt Tamáson, amikor megtalálták, és mindenét eladták, ami rajta volt.

A brutális gyilkossággal gyanúsított H. D. elszámoltatásakor azt mondta, hogy 13-án este Rétközberencs külterületén előzetes szóváltás után egy karóval bántalmazta a 17 éves fiút, akit eszméletlen állapotban a sorsára hagyott, miután elvette tőle a mobiltelefonját és a cipőjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik