Belföld

Deutsch Tamás: A dollármédia ne gondolkodjon bennem!

Szajki bálint / 24.hu
Szajki bálint / 24.hu

Interjút adott a Mandinernek a kormánypárti EP-listavezető, Deutsch Tamás. Kijelentette, hogy fontosnak tartja a vitát, majd megmagyarázta, hogy miért nem megy el a Partizán vitájára:

Fontosnak tartom és várom a vitát. Viszket a tenyerem. De tisztázzunk két dolgot. Egyrészt a Partizán egy közepes hatékonysággal működő dollárbaloldali aktivistaszervezet, véletlenül sem sajtóorgánum. Amit ő csinál, az a dollárbaloldal kampányának a szervezése. Megtisztelő persze, ha felkérnek, hogy a riválisaink kampányában vegyek részt, de öntsünk tiszta vizet a pohárba, a dollármédia, a 444, a Telex, a HVG, a 24.hu, az RTL, a Partizán ne gondolkodjon bennem, nem vagyok az ő kampányemberük. Az ATV-t nem tekintem dollármédiának. A közmédia kezdeményezésére pedig természetesen igent mondok

– mondta Deutsch, aki azt is elmondta, hogy nem „brüsszeli főispánnak készül, csak lelkes híve” Orbán Viktor március 15-én megfogalmazott elképzelésének, miszerint erősíteni kell a magyar érdekképviseletet az uniós intézményekben. Szerinte „egyszer és mindenkorra fel kell számolnunk a nemzeti szuverenitásunkkal szembeni támadásokat”.

Deutschhoz hasonlóan Magyar Péter, a Tisza Párt EP-listavezetője sem vesz részt a Partizán péntek esti vitáján.

(via Telex)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik