Belföld

Holtan találtak egy nőt és a kislányát Kapuváron

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. május 15-én 13 óra 30 perc körül érkezett bejelentés, amely szerint egy kapuvári családi házban holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket, írja a police.hu.

A rendőrség bűntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit, a szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van, közölték.

A rabakoz.hu tudósítása szerint a házban, amelyben a tragédia történt, hat évvel ezelőtt hasonló eset miatt riasztották a rendőröket. Akkor a mostani áldozat Sz. Veronika lánytestvérének az életét vette el annak párja. A mostani esetnél a fiatal édesanya és kislánya, Dominika három hete családi viszály miatt költöztek el a gyermek édesapjától, a szülőkhöz Kapuvár gartai városrészébe, a Wesselényi utcába.

A lap azt írja, az elhunyt gyermek három és fél éves volt. Információik szerint az elkövető késsel végzett családtagjaival.

Mint írják, felmerült az is, hogy az édesanya esetleg önkezűleg végzett magával és gyermekével, mivel a két holttestre úgy találtak, hogy egymás kezét fogva, egymás mellett helyezkedtek el. Viszont nem kizárt az sem, hogy a feltételezett gyilkos rendezte el a holttesteket.

A gyanúsítottat a rabakoz.hu szerint a rendőrség őrizetbe vette annak szülői házánál.

Frissítünk!

Kapcsolódó
Kapuvári tragédia: az anya végzett gyermekével, majd saját magával
Mint azt korábban megírtuk, szerdán 13 óra 30 perc körül egy kapuvári családi házban holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket, ugyanakkor a

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik