Belföld

Újra itt a 24.hu és a Partizán választási együttműködése 

Partizános vendégek érkeznek a Háromharmad választási különkiadásába, és 24.hu-s újságírók tűnnek fel a Partizán műsoraiban.

Gulyás Márton, Lakner Zoltán, Nagy József és Pető Péter várja a hallgatókat és a nézőket csütörtök este hat órakor a Háromharmad+ című élő, a 24.hu-n és a Partizánon egyaránt követhető műsorban, ami azt jelenti: a 2022-es, nagysikerű választási együttműködés után újra közös tartalmakkal jelentkezik a 24.hu és a Partizán a kampány idején.

Június 13-ig minden csütörtökön este jelentkezik a 24.hu erre az időszakra közössé tett elemző műsora, amelyben az említetteken kívül Bánszegi Rebeka, Bita Dániel, Kerner Zsolt, Nagy Gergely Miklós, Pap Szilárd István, valamint Ruff Bálint szerepel majd.

Természetesen ebben az időszakban sem maradnak péntek esti Háromharmad nélkül a műsor követői: a kampány utolsó heteiben a nézői kérdéseket megválaszoló Napirend után jelentkezik majd ebben a sávban a 24.hu-n.

A Partizán a kampány utolsó heteiben napi választási műsorral jelentkezik, amelynek keretében szintén lesz 24-es rovat: lapunk újságírói minden nap föltűnnek majd aktuális témákkal.

Mindemellett a Partizán szervez politikai vitákat is: május 17-én az EP-listavezetők, május 31-én a főpolgármester-jelöltek vitáját rendezik meg. Az eseményeket helyszíni elemzés követi, amelyek alkalmával a 24.hu újságírói is Gulyás Márton vendégei lesznek. Ahogyan a választást követő reggel is ott lesznek politikai újságíróink a Partizán stúdiójában, hogy együtt elemezzék az eredményeket.

Mindez persze csak a közös kínálatunk: a 24.hu mindemellett megannyi választási tartalommal, extrával készül. A 24.hu-n már elérhető az EP-választásokhoz készült mandátumkalkulátor, és regisztrált, feliratkozott olvasóink már megkapták a 24.hu politikai újságíróinak hírlevelét, A következő x-et, amely minden csütörtökön jelentkezik. Visszatér a 24.hu választási sorozata, a Csatatér is, amelyben újságíróink cikkeikben, helyszíni riportjaikban, interjúikban a legizgalmasabb, kiélezettebb, legbonyolultabb versenyeket dolgozzák fel. Természetesen számos politikus-interjúval is jelentkezünk.

Ahogyan a korábbi választások alkalmával, úgy ezúttal is a legkönnyebben kezelhető, átlátható, a lehető legtöbb információt garantáló eredménymegjelenítőt kínáljuk a választás napján a 24.hu-n. Ha kíváncsi az eredményekre és arra, mi olvasható ki belőlük, ezúttal is tartson velünk!

REGISZTRÁLOK

 

Még mindig lehetőségünk van arra, hogy személyi jövedelemadónk egy százalékát felajánljuk, íme a Partizán új klipje, amelyben megmutatják, miért jó, ha hozzájuk irányítjuk a sajátunkat!

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik