Belföld

Előbb kézen fogva sétált későbbi áldozatával a pályaudvaron, aztán közösült vele, utána pedig elvágta a torkát

Borzalmas részleteket tudott meg a 24.hu a két nappal ezelőtti, a miskolci Tiszai pályaudvarnál történt gyilkosságról. A rendelkezésre álló kamerafelvételek szerint a magyar áldozat nem sokkal a meggyilkolása előtt még kézen fogva sétált a későbbi gyilkosával a peronon, sőt, szexuális aktust is folytatott az elkövetővel, egy 25 éves cseh férfivel.

A nő és az emberöléssel gyanúsított cseh férfi együtt jelentek meg a miskolci Tiszai pályaudvaron, majd kézen fogva sétáltak a peronon a rendelkezésre álló kamerafelvételek szerint. Később együtt mentek be az állomáson lévő  mosdóba is, majd innen elmentek egy üzemi területen lévő bokros részre. Itt a magyar nő levetkőzött, majd állva közösült a cseh férfival, aki ezt követően elvágta az áldozata torkát.

– mondta lapunknak Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője.

Az ügyész hozzátette: a bűncselekménnyel gyanúsított cseh férfi beismerte a bűnösségét a gyanúsítotti kihallgatása során. A rendőrség ezt követően előterjesztést tett a letartóztatás indítványozására.

Az ügyész elmondta még, hogy a gyanúsított esetében tartani lehet a szökés-elrejtőzés veszélyétől, valamint a bizonyítási eszközök eltüntetésétől is. Mivel cseh állampolgár, ezért fel kell tárni azt is, hogy követett-e el korábban más, esetleg hasonló jellegű bűncselekményeket is. Ezek feltárása jelenleg is tart.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a nő holttestét szombat hajnalban találták meg Miskolcon, a Kandó Kálmán téren. A rendőrség emberölés gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik