Belföld

Kamurendőrök rángattak ki a kocsiból és bilincseltek meg embereket, hogy drogot raboljanak tőlük

police.hu
police.hu

Rendőrnek adta ki magát három huszonéves budapesti férfi azért, hogy kábítószert raboljanak. A rendőrség által közölt gyanúsítás szerint a három férfi üzleti találkozót beszélt meg 2022. december 11-én este Gödöllőre a későbbi áldozataival.

A. István, K. András és K. Péter és ez idáig ismeretlen társaik rendőri akciót színleltek, a gépkocsijukon megkülönböztető fényjelzést használtak, és arcukat kámzsával elfedve, „Rendőrség!” felszólítással kiszállásra kényszerítették a sértetteket a gépkocsijukból, majd a földre fektették és bántalmazták őket.

Ezt követően megbilincselték az áldozataikat, átkutatták a ruházatukat, valamint a gépkocsijukat, melynek során 600 ezer forintot és feltehetően kábítószernek minősülő anyagot zsákmányoltak. Ezután a földön fekvő, megbilincselt embereket hátrahagyva távoztak.

A nyomozók azonosították a bűnözői csoport három tagját, akiket összehangolt akció keretében pár nappal ezelőtt fogtak el a TEK-esek.

Az egyidőben, több helyszínen végrehajtott kutatás során a nyomozók nagy összegű pénz és „klónozott” bankkártyamásolatok mellett számítástechnikai és elektronikai eszközöket, egy gumilövedékes fegyvert, amfetamin előállításához szükséges eszközöket és vegyszereket, több tő marihuánát, illetve a termesztéséhez szükséges eszközöket és kábítószergyanús anyagokat foglaltak le. Az őrizetbe vett három fiatalembert letartóztatták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik