Belföld

Kis híján halálra szurkáltak egy fiatalt Tatabányán, mert az véletlenül hozzáért egy párjával sétáló nő vállához

Kis híján meggyilkoltak egy ukrán fiatalt Tatabányán azért, mert az véletlenül hozzáért egy párjával sétáló nő vállához. A megszurkált férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítása után azonnali életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani.

Stoller Katalin, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a a bűncselekménnyel gyanúsított ukrán férfi részbeni beismerő vallomást tett a gyanúsítotti kihallgatása során.

police.hu

Az ügyész tájékoztatása szerint egy ukrán férfi egy lakótelepen sétált hazafelé vasárnap este, amikor egy lépcsősoron szembe találkozott a baráti társaságával arra sétáló később – ugyancsak – ukrán áldozatával. A sértett véletlenül meglökte az elkövető barátnőjének a vállát. Az elkövető ekkor dühében elővett egy kést, és háromszor hátba, egyszer pedig oldalba szúrta az áldozatát.

A szúrásokat követően a megkéselt fiatal férfi a barátaival elmenekült a helyszínről. Ezt követően mentőt hívtak az életveszélyesen megsérült fiatalhoz, akit azonnal megműtöttek a kórházba szállítása után. Az ügyészség indítványozta a támadó letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik