Belföld

Emberöléssel vádolják K. Zsoltot, aki halántékon szúrt egy 18 éves fiút az Erzsébet téren – videó

Vádat emelt az ügyészség azzal a K. Zsolttal szemben, aki tavaly februárban egy éjszakai dulakodás közben halálra késelt egy 18 éves fiút az Erzsébet téren. Két másik balhézót garázdaság miatt állítanak bíróság elé.

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy az emberöléssel vádolt férfi nem ismerte be a bűnösségét, és nem tett érdemi vallomást a nyomozati szakban.

A vádirat szerint az ominózus éjjel szóba elegyedett egymással két társaság az Erzsébet téren. Az egyik tagja volt többek között, a későbbi áldozat, valamint egy 17 éves fiú és egy 18 éves fiatal, a másik társasághoz tartozott egy másik 18 éves fiatal férfi, ők hárman az ügy vádlottjai.

A két 18 éves terhelt összeszólalkozott egymással. A szóváltás dulakodásba, majd verekedésbe torkollott, amelynek folyamán K. Zsolt késsel halántékon szúrt egy 18 éves férfit. Az áldozat pár nappal később a kórházban meghalt. Állítólag egy lány miatt veszett össze az áldozat és az elkövető.

A bűnügyi felügyeletben lévő K. Zsoltra hosszabb tartalmú letöltendő börtönbüntetést, a két másik elkövetőre felfüggesztettet kértek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik