Belföld

Pedofil csalta el az eltűntként keresett 11 éves kisfiút: pornóvideót nézetett vele éjjel, és követelte, hogy ő is azt csinálja

Jogerősen is súlyos büntetésre számíthat az a férfi, aki két évvel ezelőtt elcsalt egy buszmegállóban várakozó kisfiút, majd egész éjjel fogva tartotta, és erőszakoskodott vele. A Győri Fellebbviteli Főügyészség ugyanis arra tett indítványt, hogy a táblabíróság hagyja helyben a férfi életfogytig tartó fegyházbüntetését.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség lapunknak küldött közleménye szerint a férfi jutalom ígéretével csalta lakóhelyére a buszmegállóban várakozó 11 éves kisfiút. Úgy fogalmaztak, hogy ezt követően szexuális cselekményt végzett, és végeztetett vele.

Amikor a gyermek segítségért kiabált, illetve megkérdezte, hogy mikor mehet haza, akkor bántalmazta, s megfenyegette. Mivel elégedetlen volt a gyerekkel, ezért a telefonján egy pornográf videót mutatott neki, és felszólította, hogy ő is azt csinálja.

– közölte az ügyészség.

Időközben a szülők a rendőrségen bejelentették a gyermek eltűnését.A férfi csak hajnal ötkor engedte el a kisfiút, aki az iskolába ment, és onnan értesítették a rendőrséget.

A Győri Törvényszék életfogytiglanra ítélte a férfit szexuális erőszak bűntette miatt azzal, hogy 30 év múlva szabadulhat a leghamarabb feltételesen. Emellett végleg eltiltották minden olyan foglalkozástól, és tevékenységtől, mely során 18 év alatti személlyel kapcsolatba kerülhet. A felmentésért fellebbező férfit már kétszer is elítélték korábban ilyen bűncselekmény miatt. A fellebbviteli főügyészség a büntetés helybenhagyását kérte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik