Belföld

Deutsch Tamás szerint Magyar Péter miatt még nagyobb esélye van a Fidesz győzelmének

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Egy XVIII. kerületi lakossági fórum hallgatósága az új politikai üstökösről, Magyar Péterről kérdezte Deutsch Tamást, a Fidesz EP-listavezetőjét, akinek válaszaiból az derült ki, hogy nincs semmiféle válság a kormányoldalon, a Magyar Péter-jelenség igazából az ellenzék válságának tünete.

– Az ellenzéket sajnálom, mert semmire nem mennek, de nem miattunk, hanem a maguk tehetségtelensége miatt – mondta a Blikk tudósítása szerint a fideszes politikus, aki szerint nekik nem kell félniük az új, Magyar Péter mögött formálódó ellenzéki erőtől.

A pacák ugyan idegesítő, de minél több «magyarpéter» van, annál nagyobb az esélye a győzelmünknek. Csak szeleteljék nyugodtan tovább a baloldali tortát. Szerintem brutális győzelem küszöbén állunk!

– jelentette ki a tudósítás szerint.

Azt is elárulta, hogy néhányszor már találkozott Magyarral, de soha nem volt szimpatikus neki. „Milyen véleményem legyen arról, aki ilyen gaztettet követett el a felesége ellen? S egy ilyen ember mögé állt be az ellenzék, ami róluk állít ki bizonyítványt” – mondta Deutsch Tamás Varga Judit volt igazságügyi miniszter állításaira célozva.

Az pedig, hogy Magyar őt közpénzfaló drogosnak nevezte pár nappal ezelőtt, nem zavarta különösebben Deutsch Tamást, ahogy fogalmazott, közömbös számára, 34 év alatt hozzászokott a különféle támadásoknak.

Magyar Péter azután nevezte így Deutschot, miután a fideszes politikus Orbán Viktor miniszterelnök helyett jelentkezett EP-listavezetőként Magyar által indítványozott Magyar-Orbán-Gyurcsány hármas vitára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik