Belföld

Juhász Péter összefogna Magyar Péterrel Rogán ellen

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
A polgármesterjelölt szerint a propagandaminiszter eltávolítása megreccsenthetné Orbán Viktor rendszerét.

Magyar Péter segítségét kérte Juhász Péter a Facebook-oldalán, mert nem akarja, hogy elévüljön csaknem 10 éve tett feljelentése az V. kerület ingatlanügyei miatt. A polgármesterjelölt
állítása szerint annak idején bizonyította, hogy okoztak komoly károkat a belvárosnak az ingatlanok átjátszásával Rogán Antal partnereinek. Juhász Péter azt írta, mivel Magyar Péteren most óriási a médiafigyelem, ebben az ügyben is tegyen feljelentést. Kiemelte, az 5. kerületben még nem történt rendszerváltás, ugyanazok a képviselők, akik megszavazták az ingatlanhasznosítási rendelet módosítását.

Ha csak bekérné valaki ezeket a rendeleteket, végigolvasná, kiderülne belőle, hogy itt egy szervezett bűnözői kör arra szerződött, hogy lehetőséget adjon saját magának és köreinek, hogy ingatlanokat játsszanak ki.

Ezt már a Klubrádióban mondta polgármesterjelölt, aki arról is beszélt, hogy meggyőződése szerint Orbán Viktor Rogán Antal foglya. Magyarázata szerint a propagandaminiszter azért fontos a miniszterelnöknek, mert a rendszer úgy működik, hogy minél inkább zsarolható valaki, annál magasabb pozícióba kerül, hiszen annál inkább irányítható. Ugyanakkor ez visszafelé is működik, mert

Orbán, ha akarna sem tudna megszabadulni tőle, mert ha megszabadulna tőle, elvesztené a következő választást.

Szeinte Magyar Péter munkája és az övé ott ér össze, hogyha sikerülne Rogán Antalt eltávolítani a hatalomból,

akkor megreccsenhet Orbán rendszere.

Néhány éve ugyanakkor Orbán Viktor a Parlamentben, amikor az ellenzék azzal szembesítette, hogy minisztere többször nem mondott igazat, éppen azt felelte, hogy nem foglalkozik politikai bulvárral, Rogán Antal pozícióját pedig minden egyes támadás csak megerősíti, növeli a minisztere iránti bizalmat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik