Belföld

Húsvéthétfőn is megismétlik a Varga-interjút

FRIZBI - YOUTUBE.COM
FRIZBI - YOUTUBE.COM
Újabb csatorna adja le Hajdú Péter interjúját

A kocsija elé állt, kukákat döntögetett az autó elé, elvette a táskáját és bezárta egy szobába – többek között ilyen részleteket árult el Varga Judit exférjéről, Magyar Péterről a minap Hajdú Péternek. A Frizbi különkiadása szerda este került fel YouTube-ra. A nézők hétfőn 21 órakor azt megtekinthetik a Super TV2-n is, írja a Tények.

Magyar Péter kedden hozta nyilvánosságra a hangfelvételt, amelyen Varga Judit arról beszélt, manipulálták a Schadl-Völner-ügy iratait. A volt igazságügyi miniszter szerdán párkapcsolati erőszakkal és lelki terrorral vádolta meg volt férjét. A Hír TV csütörtökön megismételte az interjút, amiről Hajdú Péter később azt mondta, sajnálja, hogy Varga Judit magánéletéből szappanopera lett.

A volt igazságügyi miniszter volt férje erre úgy reagált, hogy soha nem ütötte meg gyermekeim anyját, aki viszont őt sokszor. Jelezte, az „aljas rogáni propagandának a videóval az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről és hogy megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk.”

Sem az ügyészség, sem a kormány nem árulta szombaton el az RTL Híradónak, hogy meghallgattak-e már aktív kormánytagokat Magyar Péter hangfelvétele miatt indult nyomozásban. Az ügyészség a héten elismerte: nincs felettes szervük, így az ügyészség vizsgálja, hogy hibázott-e az ügyészség a Völner–Schadl-ügy iratainak kezelésekor.

Magyar Péter vasárnap reggel reagált a húsvétra és a kormányzati propagandára is a közösségi oldalán.

Gyönyörű húsvéti reggelt, Magyarország! Ma egy órával kevesebb ideig tud lejáratni a propaganda, ezért korán keltek.

Kapcsolódó
Török Gábor: A Varga-interjú Mónika Show volt
Szerinte a hatalomgyár döntése is benne volt ebben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik