Belföld

Magyar Péter pontos időpontot hirdetett március 15-ére a belváros szívébe

“Idén március 15-én a hatalom ismét zárt körben, válogatott közönség előtt, kordonok mögött ünnepli a szabadság ünnepét” – kezdi szombat délutáni posztját Magyar Péter.

Mutassuk meg a dicsőséges nagyuraknak, hogy elég volt! Mutassuk meg, hogy nem félünk és hogy a haza mi vagyunk mindannyian, nők, férfiak, idősek és fiatalok, vidékiek és fővárosiak, családosok és egyedülállók, keresztények és ateisták, konzervatívok és liberálisak!

Hozzátette:

Viseljünk kokárdát és lobogjanak a tavaszi szélben a nemzeti zászlók! Mutassuk meg, hogy a nemzeti szimbólumainkat senki nem sajátíthatja ki alantas politikai célból! Mutassuk meg, hogy nem hagyjuk, hogy darabonként ellopják a hazánkat! Mutassuk meg, hogy minket sem forintért, sem rubelért, sem dollárért nem lehet megvásárolni! Legyünk minél többen a legszebb magyar ünnepen, március 15-én 15.00 órakor a belváros szívében és mutassuk meg, hogy “habár felül a gálya és alul a víznek árja, azért a víz az úr.”

Hogy a belváros szíve mit jelent, és hogy ott mi fog történni, az nem derül ki a bejegyzésből ugyanakkor.

Varga Judit exférje – aki a napokban az Integritás Hatóságnál járt – a Telexnek adott interjújában elmondta, hogy több ellenzéki párttól is kapott megkeresést azóta, hogy kiugrott a NER-ből, ám ő ezeket visszautasította. Ehelyett tegnap arról posztolt, milyennek tartana egy ideális ellenzéki erőt. „Itt az idő, hogy mindenféle ideológiától, kompromittálódott kormányzati és ellenzéki politikustól mentesen létrehozzunk egy új erőt, amit nem lehet megkerülni, megvásárolni, megfélemlíteni” – fogalmazott Magyar.

Magyar legutóbbi interjújában többek közt arról beszélt, hogy Rogán Antal volt az a miniszter, akivel 2020-ban a Karmelitában beszélt a válásáról, illetve beszámolt arról is, hogy korábban sok olyan vacsorán, rendezvényen vett részt, ahol csak és kizárólag a gazdasági vezetők voltak jelen, ahol „ott ült az asztalnál több ezer milliárd forint” és néha Orbán Viktor is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik