Belföld

Azahriah: Magyar Péter nem sok újat mond

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Az énekes számára úgy tűnik, Orbán Viktorral mégsem olyan nagy spanok.

A Jólvanezígy podcastjában Azahriah és Nagy Ádám, a Fókuszcsoport vloggere, az online tartalomgyártók gyermekbántalmazás elleni tüntetésének egyik főszervezője arról beszélt, őket is meglepte, mennyien voltak a megmozduláson, írja a Telex.

Az énekes szerint nem volt központi ukáz a lejáratására, az csak pár megafonos akciója volt. Az már inkább gyanús neki, hogy Orbán Viktor Tiktok-oldaláról eltűnt az ő és Desh egyik dalával aláfestett videó.

Van benne egy rossz szájíz. Ezek szerint mégsem voltunk akkora spanok, mint ahogy azt az elején gondoltuk.

Az énekes Magyar Péter megszólalásairól azt mondta: azok nem feltétlen hírértékűek,

amiket elmondott, az a legtöbb ember számára nem újdonság. Az a plusz fűszer benne, hogy ezt belső körökből kiszakadva hozta nyilvánosságra.

Azahriah úgy látja, K. Endre kegyelmi ügye azért tudott ekkora botrányt kirobbantani, mert a kormány részéről is volt rá reakció, látható következménye volt az ügynek, több fontos embert lemondattak. Ha nem mondtak volna le, akkor lehet, nem lett volna ekkora a balhé,  nem érezték volna, hogy megingott valami.

Annyi hasonló dolog volt már éveken keresztül, és mindenki szart bele.

Kapcsolódó
Megdöbbentő tényeket tártak fel a bicskei gyermekotthonról készült ombudsmani jelentések
Három videó is készült még 2011-ben, amelyekben gyerekek elmesélték, hogyan zaklatta őket a bicskei gyermekotthon vezetője. A rendőrség mégis bűncselekmény hiányában zárta le az első nyomozást V. János ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik