Belföld

Bencsik András kártékony féregnek nevezte Gyurcsányt, majd műbalhénak a bicskei pedofilbotrányt

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

„Tulajdonképpen újfent meghirdette a szuperbaloldali összefogást és

annak érdekében használta fel ezt az egész pedofil balhét, műbalhét, mert ez egy műbalhé,

hogy ha nagyon-nagyon veszélyes ellenség támad meg minket, akkor félretesszük a különbséget, hogy összefoghassunk” – jelentette ki a Hír TV Sajtóklub című műsorában vasárnap Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, amikor Gyurcsány Ferenc szombati évértékelője került szóba. Bencsik a műsorban abban reménykedett, hogy ezt a „játékot” már nem veszik be sokan – írta a Népszava.

Berncsik a műsor egy későbbi részében már arról beszélt, hogy Gyurcsány a „legkártékonyabb féreg”, aki létezett a magyar politikában az utóbbi harminc évben.

Gajdics Ottó műsorvezető valószínűleg érezhette, hogy kollégája ezen a ponton kissé túlszaladt a kijelölt határon és azonnal igyekezett elvenni a helyzet élét azzal, hogy megjegyezte: Bencsik nem dehumanizálni akarta a DK elnökét, csupán egy hasonlatot mondott. Mire jött Huth Gergely és egy közbeszúrt megjegyzéssel semmissé tette Gajdics tompító szándékát: „különben is, kikérjük a férgek nevében” – jelentette ki. Majd Bencsik pár perccel később pontosított: Gyurcsány szerinte mégsem féreg, hanem szörnyeteg.

A DK elnöke szombati évértékelőjén többek között arról beszélt, hogy Orbán pedofilhálózatának becstelensége mocskossá tette az orbáni rendszer egészét, és felsorolta, mennyien voltak érintettek a botrányban. Szerinte a miniszterelnök a becstelenség elsőszámú vezetője, ezért végleg elvesztette jogát arra, hogy az ország vezetőjének tekintsék.

Orbán Viktor az első magyar pedofilbarát miniszterelnökként vonul be a történelembe.

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik