Belföld koronavírus

Bányai Gábor kormánypárti képviselő könyvet ír a koronavírusos betegségéről

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Ma három éve, hogy szinte órára pontosan ekkor kezdődött az a rémálom, amit a Covid fertőződésem miatt elszenvedtem.  111 nap a halál árnyékában, lesz majd a könyvünk címe is.

– írja Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselő a Facebookon. Bányai a Covid-járvány csúcsán kapta el a fertőzést, sokáig nagyon beteg volt. A klinikai halálból hozták vissza. Most könyvet ír róla.

Megjártam a poklot és konkrétan a mennyországot is. Többször meg is haltam és vissza bírtak hozni. Mindenem megsérült, már csak a gépek és az imádkozók tartottak életben. Küzdött értem a Családom minden tagja, a halasi és szegedi orvosok és ápolók, a barátaim, ismerősök és ismeretlenek, imádkozó emberek tömegei, politikustársaim minden oldalról és jött onnét, fentről is nagy-nagy segítség.  Nehéz volt a visszatérés, a felébredés, az újrakezdés.  Nehéz feldolgoznom, hogy milyen sokan haltak meg azokkal az elképesztő kínokkal, amit én is átéltem. Nincs nap, hogy ne gondolnék rájuk és a Családjaikra! Arra a legtöbb orvos és tudós szerint nem volt esélyem, hogy túlélem, de valamiért vissza kellett jönni, túl kellett élni és talpra kellett állni.  Hála legyen ezért mindenkinek és a Teremtőnek! SDG! Jó egészséget!

– írja Bányai.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik