Belföld

Videón, ahogy a pékség vezetője őrjöngve rátámad egy kenyeret megfogó nyugdíjasra a pécsi vásárcsarnokban

Garázdaság miatt állítja bíróság elé a Pécsi Járási Ügyészség annak a pékségnek a vezetőjét, aki rátámadt egy idős vásárlóra a pécsi vásárcsarnokban.

A Baranya Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a pékség vezetője tavaly októberben keveredett szóváltásba egy kenyeret vásárló idős férfival a csarnokban. A vádlott ugyanis sérelmezte, hogy a vevő kézzel fogta meg a kenyeret.

A szóváltás közben a vásárló a pékség pultjára tette vissza az árut, amit a pékség vezetője kidobott a folyosóra. Ekkor a nyugdíjas felvette a kenyeret, majd visszavitte a pékséghez, lerakta a pultra, és távozott a bolttól.

A pékség vezetője ekkor kirohant a pult mögül a folyosóra, két kézzel megragadta az áldozata nyakát, majd olyan erővel meglökte, hogy a férfi hanyatt esett. Miközben az idős férfi a földön feküdt, a támadója folyamatosan kiabált vele, majd egy rúgó mozdulatot tett a földön fekvő férfi felé, azonban az nem érte el az idős embert.

Ezután pékség vezetője eltávozott az áldozatától, azonban amikor ő feltérdelt, újra felé fordult és ismét kiabált vele. Az elkövető csak akkor hagyott fel a cselekményével, amikor a biztonsági őrök megjelentek a helyszínen.

Olvasói sztorik