Belföld

Lemondás és visszalépés lett a vége a két fideszes kocsmai verekedésének

Egy keceli kocsmában összeverekedett Agócs Ákos fideszes képviselő, a Kulturális, Sport- és Idegenforgalmi Bizottság elnöke és Verba József, a Kecel Városi Sportcsarnok vezetője, aki a fideszes polgármester, Haszilló Ferenc oldalán indult volna el a 2024-es önkormányzati választáson képviselőjelöltként – erről elsőként a Mindenki Magyarországa Mozgalom számolt be Facebook oldalán. A Márki-Zay Péter vezette mozgalom egy videót is közzétett a verekedésről.


Az Index megkeresésére a Fidesz sajtóosztálya azt közölte, hogy Agócs Ákos önkormányzati képviselői mandátumáról lemondott, Verba József pedig nem lesz a Fidesz jelöltje a 2024-es önkormányzati választásokon.

Az RTL úgy tudja: mivel alig hónapokra van a következő önkormányzati választás, Agócs megüresedett helyéért nem lesz időközi, a pozíciót az a jelölt fogja elfoglalni, aki a 2019-es választásokon a képviselő-testületbe be nem választottak közül a legtöbb szavazatot kapta. Ez a valasztas.hu adatai szerint Városi Anett független jelölt lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik