Belföld

A parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnökével tárgyalt Magyar Péter

MTI/Veres Nándor
MTI/Veres Nándor

Sas Zoltánnal, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának ellenzéki elnökével egyeztettem. Volt miről beszélgetni.
A magam részéről nem hiszek az ideológiai szekértáborokban, az ország mesterséges megosztásában és végtelenül szánalmasnak tartom a folyamatos ellenségképzést, amivel csak a sok megoldatlan kérdésről és a színfalak mögötti visszaélésekről igyekeznek elterelni a figyelmet.

Ezt Magyar Péter, Varga Judit volt férje közölte a Facebook-oldalán. Mióta volt felesége belebukott a kegyelmi ügybe és visszavonult, Magyar rendszeresen említ posztjaiban olyan ügyeket, amelyek a Fidesz számára kínosak lehetnek. Igaz, konkrét ügyet keveset említett, bizonyítékokat pedig egyelőre nem mutatott.

Az ügyben telefonon értük utol Sas Zoltánt, aki elmondta, elsősorban azokról az ügyekről beszéltek, amelyeket Magyar a Partizánnak adott interjújában említett. A Jobbik politikusa elmondta, más szemszögből és részletesen beszélték át az interjúban elhangzottakat. Sas szerint a beszélgetés megerősítette őt abban, hogy a Magyar Péter által említett ügyeknek

nemzetbiztonsági relevanciája lehet, és ezekkel foglalkozni kell.

A parlament nemzetbiztonsági bizottsága kedden ülésezik legközelebb.

Azt, hogy Magyar Péter mi mindenről beszélgt a Partizánnak adott interjújában alábbi cikkünkben foglaltuk össze:

Kapcsolódó
Magyar Péter: Rogán Antalnak mennie kell
Varga Judit volt férje másfél órás interjút adott a Partizánnak. Nem készül politikai pályára és tudja, számára nincs visszaút.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik