Belföld

Februárban is csökkennek az árak a Lidl boltjaiban

Lidl
Lidl
Az elmúlt hét újabb árcsökkenést hozott a Lidl vásárlóinak. A vállalat továbbra is elkötelezett aziránt, hogy vásárlóinak minél kedvezőbb árakat, vonzó akciókat és kedvezményeket biztosítson, mellyel hozzájárulhat a vásárlók kiadásainak mérsékléséhez.

Az egy éve indított árcsökkenési program folyamatosan újabbnál újabb termékekkel/termékcsoportokkal bővül, így mára már közel 700 termék került be a kedvezményes árú termékek körébe.  Február 9-től pedig egyes frisshús termékek is tartósan olcsóbban vásárolhatóak meg. Az akcióban elérhető kedvezmények akár 13 százalékos árcsökkenést is jelentenek.

Az 1 kg-os kiszerelésű friss, egész kacsért februártól 1799 forintot kell fizetni, ami 200 forint megtakarítást jelent, de az 1 kg-os sertésoldalas ára is olcsóbb, így az árcsökkenést követően 2499 Ft-ba kerül, míg a friss sertéstarjáért 2799 forintot kell fizetni, ami 1 kg esetében 150 forintos megtakarítást hoz a családi kasszába.

A február azonban nem csak a tartós árcsökkentési programmal várja a vásárlókat. A Lidl egy tavalyi, nagy sikerű akciót is újra indít, amely most a magyar lakosság ötödét érinti.
A 65 év felettieknek szóló akcióban, most extra kedvezmények keretében, a 65 év feletti vásárlók, február 15-21. között minden teljesárú friss zöldséghez és gyümölcshöz, valamint hűtött húskészítményhez tíz százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá.

Ezzel a Lidl hozzájárul ahhoz, hogy a 65 év feletti vásárlók csökkenteni tudják az élelmiszerre fordítandó kiadásaikat.

A piacvezető áruházlánc ezen akciók mellet még számos egyéb módon is igyekszik támogatni a családokat, így a korábbi akciók, kedvezmények, hűségprogramok továbbra is rendelkezésre állnak, hogy a konyhapénzből a lehető legjobb ár-érték arányú bevásárlást eszközöljünk.

Ne feledjük a „Halpénteket”

Továbbra is minden pénteken 15 százalék kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a friss halakat, sőt Lidl Plus applikációval 25 százalékosra nő ez a kedvezmény. Az áruházlánc széles választékot kínál ebben a termékkategóriában is, így az állandó kínálatban már 19-féle termék érhető el.  Ez a lehetőség pedig a pénztárcánk mellett az egészségünkre is nagyon jó hatással van, hiszen a rendszeres halfogyasztással hozzájárulunk egészségesünk megőrzéséhez.

A Lidl Plus nem csak a halakat teszi olcsóbbá!

Hetente megújuló exkluzív kuponok kizárólag Lidl Plus felhasználóknak! Ez a digitális hűségprogram további 10-12 kedvezményre jogosító kupont, kaparós nyereménykártyákat és egyéb extra kedvezményeket kínál a fogyasztóknak. Ezen felül pedig a diszkontlánc partnereinek extra ajánlataival is élhetnek az applikációt használók.

A hétvégi bevásárlóknak is van jó hírünk, mert a Szuper hétvégi akciók! – keretében, továbbra is extra kedvezménnyel vásárolhatunk élelmiszer és nem élelmiszer jellegű termékeket.

Februárban is érdemes a Lidl-t választani, és kihasználni a legújabb kedvezményeket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik