Belföld

K. Endre: Bosszúszomjas, Istentelen gyűlölködők, akiknek már a két tisztességes hölgy szerintem nem indokolt lemondása sem elég

Újabb posztot rakott ki Facebook-oldalára a bicskei gyerekotthon elítélt igazgatóhelyettese, K. Endre.

K. Endrének tavaly adott kegyelmet Novák Katalin köztársasági elnök, amit Varga Judit igazságügyi miniszterként ellenjegyzett. Erről K. azt írja:

A nyilatkozatom megjelenése után sokan együttérzésüket fejezték ki felém, miután megismerték a tényeket. Ezt köszönöm és egyúttal jó látni azt, hogy egyre többen rájönnek a kegyelmi ügyem miatti hisztéria valós hátterére. És nem dőlnek be a keresztény irgalom fogalmát és a kegyelem intézményét nem ismerő bosszúszomjas, istentelen gyűlölködőknek, akiknek már a két tisztességes hölgy szerintem nem indokolt lemondása sem elég, hanem ócska, álságos lejárató propagandával most már mindenkit besároznának, aki nem az ő szekerüket tolja, és azokat szolgálják, akiknek a pedofília elleni és szexuális torzítás elleni gyermekvédelem soha nem volt fontos, sőt ahol lehetett azt akadályozták.

Később azt írja,

Végül elmondtam, hogy nagyon sajnálom a kegyelmi döntés miatt a köztársasági elnök asszonynak és a volt igazságügyi miniszter asszonynak is le kellett mondania az inkvizíciós és igaztalan médiahisztéria hatására, továbbá az engem ismét besározó médiakampány hatására elgondolkodom azon, hogy visszaköltözöm Erdélybe, ahol felmenőim is hozzá hasonló, köztiszteletben álló pedagógusok voltak és ahol idős édesanyám él. Felháborítónak tartom, hogy a csahos média már szülőfalumban is rossz híremet kelti és megpróbálja megosztani a helyi közösséget, akik ezt úgysem fogják hagyni.

K. Endre működéséről korábban a gyerekotthon két nevelője és egy áldozat is beszélt. 

Én kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki.

– ez pedig annak a hamis vallomásnak a szövege, amit K. Endre a jogerős ítélet szerint aláíratott az egyik gyerekkel, akit az igazgató molesztált.

Megint elmondtam: a kegyelmi döntés kapcsán senki nem tett semmi törvénytelent, nem kért senki semmit ezért a döntésért, nincs semmilyen rejtélyes háttéralku, nincsenek olyan háttérkapcsolataim, amelyeket most sokan emlegetnek.

– írja a posztban K., aki a nyilatkozatot valamiért a teljes nevén írta alá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik