Belföld

Ötvenszer követte, több százszor zaklatta otthon és a munkahelyén a volt barátnőjét egy reményvesztett férfi

police.hu
police.hu

Rettegésben tartotta, és egy év alatt több százszor zaklatta a hajdúböszörményi barátnőjét egy férfi. A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a férfi abban bízott, hogy a nő kibékül vele.

Eleinte csak meglepte a házánál, a munkahelyén, ajándékokat vitt és küldött a nőnek, s többször is követte autóval. Az idő múltával azonban rájött, hogy semmi esélye és hiába próbálkozik. A nő többször is mondta a férfinek, hogy ne keresse, s ne hívja, de hiába.

A reményvesztett férfi tavaly taktikát váltott, fenyegető üzeneteket küldött és hagyott a nő postaládájában. Az is előfordult, hogy ezekhez zöldséghámozót, kést, csavarhúzót tett. De személyesen is többször megjelent a nő házánál, és a munkahelyénél.

– közölte a rendőrség.

Egy év leforgása alatt több mint százszor ment hívatlanul a volt barátnője házához, közel negyvenszer a munkahelyéhez, körülbelül ötvenszer követte, és számtalan üzenetet, s levelet küldött neki. A rendőrség lezárta a zaklatás vétségével gyanúsított férfi ügyét, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik