Belföld

Magyar Péter: Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Kedd este újabb poszttal jelentkezett Magyar Péter, melyben bejelentette távozását az MBH Bank felügyelőbizottságából és a Magyar Közúttól, perrel fenyegette meg a propagandasajtót és szabadjára engedett egy szóviccet (természetesen Rogán Antal kárára).

Kiteszem ide a Mészáros-féle MBH bank felügyelőbizottságából történő lemondó nyilatkozatomat. Miután bejelentettem a banknál a lemondásomat, ma kaptam meg a bank vezetőitől a dokumentumot aláírásra

– írta Facebook-bejegyzésében Varga Judit exférje, aki Novák Katalin lemondása és volt felesége visszavonulása után hirdetett kereszteshadjáratot a NER ellen. Legutóbbi posztjában azt is megírta, hogy a Magyar Közút Zrt. visszaigazolta: a minisztérium február 10-i nappal tudomásul vette a lemondását.

Ennyit a propaganda sajtó hazugságairól

– írta Magyar, hozzátéve, hogy a valótlanságokat terjesztő sajtótermékek ellen sajtó-helyreigazítási eljárást indít, és ha szükséges, személyiségi jog pert is azért, hogy visszatérhessen az eredeti ügyvédi hivatásához és hogy „érezzék a törődést”.

Ha a bíróság esetleg megítél valamilyen kártérítést, azt felajánlom a bicskei áldozatoknak

– fogalmazott Magyar, majd Tiborcz Istvánnak is üzent.

A miniszterelnök veje a Magyar Hang megkeresésére reagált Magyar kijelentéseire. „Ahogy korábban, a jelenben sem szeretnék politikai csatározások résztvevője lenni” – közölte a kormányközeli vállalkozó, majd kitért Magyarra is, mondván: „vannak olyan emberek, akik a gazdasági életből kikerülve politikai hatalmat akarnak szerezni.”

Ma megtudhattuk a nemzet vejétől, hogy ő nem akar a politikai csatározásokba belefolyni (nyilván azok hasznát élvezni egyszerűbb). Azt is megírta, hogy ő az épített örökség megmentéséért szeretne dolgozni. Szerintem ez egy nemes cél, esetleg egészítsük ki az ipari méretű lopás elleni harccal és fogjunk össze

– írta válaszában Magyar.

Kitért arra is, hogy „a rogáni kommunikáció élcsapata és a Megafon aktivistái közpénzen” megkezdték a lejáratását. Megjegyezte: személyesen sokukkal jó viszonyt ápol, haragudni pedig azért sem fog rájuk, mert „mindenkinek meg kell élnie valamiből”.

Miután beleszállt Tiborczba, a propagandasajtóba és a közpénzen lejárató kampányt folytató megafonosokba, Magyar egy szóviccel búcsúztatta a napot:

Egy kérdés. Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop.

Kapcsolódó
A Magyar Közút februártól nem fizet tiszteletdíjat Magyar Péternek, a Mészáros-banknál nem ilyen egyszerű a helyzet
Az MBH-nál a részvényesek közgyűlésén kellene megszavazni Varga Judit exférjének visszahívását, a kormány nem dönthet egyedül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik