Belföld

Magyar Péter: Nem vagyok reménytelen helyzetben, igyekszem majd témát szolgáltatni Orbán évértékelőjére

Máthé Zoltán / MTI
Máthé Zoltán / MTI

Újabb Facebook-bejegyzést tett közzé Magyar Péter, akinek Partizán-interjújáról mi is beszámoltunk. Varga Judit volt férje szombaton – miután exfelesége lemondott képviselői mandátumáról és visszavonult a közélettől – jelentette be, hogy megválik az állami társaságokban betöltött pozícióitól, továbbá nyilvánosan beleszállt Rogán Antalba.

Most, hogy egymillióan láttátok a tegnapi Partizán interjúmat, szeretném megköszönni a felém irányuló támogatásotokat, szereteteteket, a tanácsaitokat és persze a kritikákat is. Hatalmas erőt ad a politikai spektrum minden oldaláról érkező többezer üzenet, amelyekre sajnos nem tudok egyenként válaszolni – kezdte hétfő esti bejegyzését.

Reagált arra, hogy a kormányfő szóvivője reménytelen helyzetben lévő ember lenne ő.

Ma megtudhattam Havasi Berci miniszterelnöki szóvivőtől (ő arról ismert, hogy nyilatkozat helyett ellökdösi az újságírókat és ereklyeként őrzi Orbán Viktor kólás dobozát), hogy egy reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik. Nos, innen is üzenem Bercinek, hogy cseppet sem érzem magamat reménytelen helyzetben lévőnek, elképesztő jót fociztam délután a fiaimmal és nagyon régen nem éreztem magam ilyen motiváltnak, hogy végre megtisztítsuk a közéletet attól és azoktól, amitől és akiktől meg kell. Hétvégén kerül sor a miniszterelnöki évértékelő beszédre, amihez a magam módján én is igyekszem majd témát szolgáltatni.

Hétfőn azt is mondta még Magyar, hogy csak „hogy világos legyen, az akkori igazságügyi miniszter jóval a Schadl-ügy kirobbanása előtt kezdeményezte Völner Pál államtitkár leváltását”. Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje hozzátette: „A miniszterelnök ehhez nem járult hozzá, így Völner a helyén maradhatott.”

Kapcsolódó
Magyar Péter: Rogán Antalnak mennie kell
Varga Judit volt férje másfél órás interjút adott a Partizánnak. Nem készül politikai pályára és tudja, számára nincs visszaút.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik