Belföld

Kopaszra borotválta az élettársa fejét, hogy ne legyen vonzó más férfiaknak

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság azt a férfit, aki évekig rendszeresen bántalmazta és székhez kötözve ütlegelte élettársát az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei településen.

A Nyíregyházi Törvényszék közleménye szerint a büntetett előéletű férfi együttélésük kezdetétől, 2013-tól féltékenységből rendszeresen bántalmazta a párját. A nőt többször székhez kikötözve, puszta kézzel és eszközökkel ütlegelte; néhány éve a temetőben, az áldozata édesanyjának sírjánál ollóval és borotvával kopaszra vágta haját azért, hogy ne legyen vonzó más férfiaknak.

Előfordult olyan is, hogy a közös ingatlanból éjszaka, hideg időben kitette őt, így az asszony kénytelen volt a szabadban tölteni az éjszakát. Bő két héttel ezelőtt a férfi ismét egy székhez kötözte a nőt, ököllel támadt rá és egy fadarabbal ütlegelte a combját és a hátát, úgy, hogy eszméletét vesztette.

Támadója csak másnap oldozta el és engedte ki a mosdóba, az asszony csak ekkor tudott csak elmenekülni a lakásból. A végzés ellen a testi sértéssel, személyi szabadság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével gyanúsított férfi és ügyvédje fellebbezést jelentettek be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik