Belföld

Hárman molesztálhattak egy 21 éves nőt a HÉV-en, apja megvágta egyikük nyakát: tanúkat keres a rendőrség

A rendőrség tanúkat keres a gödöllői HÉV-en történt incidens ügyében, melynek során hárman molesztálhattak egy 21 éves nőt, akinek apja megvágta az egyik férfi nyakát, írja a police.hu. Az ügyben életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást.

Mint ismert: február 4-én a kerepesi HÉV megállóban négy férfi között szóváltás alakult ki, végül a gyanúsított egy sniccerrel megvágta az egyik ismeretlent.

A rendőrség közlése szerint a történtek és az előzmények körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében szükség van azok felkutatására, akik február 4-én a 15 óra 38 perckor Budapest-Örs vezér térről induló, és Mogyoródig közlekedő HÉV szerelvény utolsó kocsijában utaztak, és tanúi voltak az ott történteknek.

Várják azok jelentkezését is, akik február 4-én délután négy óra körül körül szemtanúi voltak a kerepesi HÉV megállóban történt eseménynek.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya kéri, hogy aki tanúja volt a HÉV-en, vagy a megállóban történteknek, esetleg rögzítette az eseménysorokat, hívja a rendőrség honlapján található elérhetőségek valamelyikét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik