Belföld

Videón, ahogy a menyasszonya próbálja lefogni a hostelben rendőrre támadó párját

Bűnügyi felügyeletbe helyezte a bíróság azt a büntetett előéletű férfit, aki pár nappal ezelőtt rátámadt egy rendőrre az egyik Veszprém vármegyei hostelben. A Központi Nyomozó Főügyészség letartóztatás elrendeléséért fellebbezett.

Az ominózus hajnalban a férfi ittasan érkezett meg menyasszonyával a hostelbe. A pár hangosan hallgatta a zenét, amiért több szállóvendég is rájuk szólt. A szóváltásból indulatos veszekedés alakult ki, ezért az egyik vendég rendőri segítséget kért.

A megalapozott gyanú szerint az agresszív férfit a jogszerűen intézkedő rendőrnek sem sikerült lecsillapítania, aki támadóan lépett fel a hivatalos személy ellen, amikor igazoltatni akarta.

Ennek során a férfi kezét fejmagasságba emelve, indulatosan megindult a vele szemben intézkedő rendőr felé. A férfit ekkor a menyasszonya még vissza tudta tartani, de pár másodperc múlva ismét a rendőr felé lépett, akit ekkor meg is lökött. A férfit végül az időközben helyszínre érkező többi rendőr segítségével, testi kényszer alkalmazásával sikerült csak megfékezni.

A bűncselekménnyel gyanúsított férfi beismerte a bűnösségét. A bíróság bűnügyi felügyeletbe helyezte a támadót, de az ügyészség letartóztatás elrendeléséért fellebbezett.

Olvasói sztorik