Belföld

Bérgyilkosokkal akarta megöletni a játékfüggő párját egy nő Budapesten

Bérgyilkosokkal akarta megöletni a játékfüggő párját egy nő Budapesten, mert elege lett a sértegetéseiből. Talált is két férfit, de ők csak azt vállalták, hogy ötmillió forintárt alaposan elverik  az élettársát. A Fővárosi Főügyészség vádat emelt a nő és az ügyben segédkező két társa ellen is.

A főügyészség közleménye szerint a 49 éves nő élettársi kapcsolatban élt egy tartós játékszenvedéllyel küzdő férfival. Másfél évvel ezelőtt azonban annyira megromlott a kapcsolatuk, hogy naponta összevesztek, és ellenséges lett a viszonyuk.

A nőnek elege lett abból, hogy naponta sértegeti őt az élettársa, ezért elhatározta, hogy megöleti, és ennek végrehajtásához próbált felkutatni embereket. Emiatt megkérte a vele egy munkahelyen dolgozó barátját, egy 39 éves férfit, hogy segítsen ilyen személyeket találnia.

A 39 éves barátja közölte, hogy nem segít neki a párja megöletésében, de van egy 32 éves barátja, aki ismer olyan embereket, akik pénzért nagyon szívesen elverik a nő élettársát. A 39 éves férfi be is mutatta egymásnak a nőt és a barátját.

A budai találkán a nő szintén azt mondta, hogy meg akarja öletni élettársát. A 32 éves férfi erre közölte, hogy túlzásnak tartja a sértett megöletését, azonban két ismerőse vállalja, hogy komolyabban elverik a játékfüggő férfit. Egy másik budai találkozón pedig be is mutatta a vállalkozó kedvű verőlegényeket a nőnek.

A nő ezen a találkozón ismét az élettársa megölését kérte, a két ismeretlenül maradt elkövető vállalta is ezt, de később csak arra tettek ígéretet, hogy súlyosan megverik ötmillió forintért. A nő vállalta, hogy előteremti a kért összeget, de a vádlottak tevékenységéről tudomást szerzett a rendőrség, és lecsapott rájuk. Így a párját sértegető férfi megúszta a verést.

A Fővárosi Főügyészség a nőt emberölés előkészületének bűntettével, férfi társait pedig súlyos testi sértés előkészületének vétségével vádolja, és felfüggesztett szabadságvesztést kért rájuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik