Belföld

Dobrev: Az államfő, aki pedofíliához kötődő bűnözőnek kegyelmet ad, többé nem a családok, a gyermekek védelmezője

Ide vezetett az elmúlt 13 év gőgössége és gátlástalansága. Ide vezet az, ha a rendszer kegyeltjeinek mindent szabad. Ide vezet az, ha a mai hatalom arcai azt gondolják, a „mi kutyánk kölykei” következmények nélkül tárolhatnak több tízezer pedofil képet, mint Kaleta Gábor esetében, vagy próbálhatnak meg tisztára mosdatni emberölési kísérleteket, mint a lúgos orvos ügyében.

 

Ezeknek a külön-külön is felháborító eseteknek az egyenes következménye az, hogy Novák Katalin náci terroristákon túl egy pedofil bűntettben érintett gazembernek is kegyelmet ad. Az ő kutyájuk kölyke. Nekik, a saját felfogásuk szerint mindent szabad.

 

Az államfő, aki pedofíliához kötődő bűnözőnek kegyelmet ad, többé nem a családok, a gyermekek védelmezője. Az államfő, aki mentességet biztosít azoknak, akikre bár gyermekeket bíztak, de ők mégsem védték, hanem bántottak és használtak ezeket a gyerekeket, az többé nem az alkotmányosság, az erény őre, hanem a bűn szövetségese.

 

Ezer államfői mosoly se feledteti el többé, az államfő gyerekeket árult el és aljas bűnözőkkel szövetkezett.  Ez Novák Katalin szégyene. Novák Katalin pedig a mi közös szégyenünk.

írja a Facebookon Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője arra reagálva, hogy a köztársasági elnök kegyelmet adott egy igazgatóhelyettesnek, aki részt vett a pedofil bűncselekmények eltitkolásában.

Korábban Donáth Anna, a Momentum elnöke is tiltakozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik