Belföld

Súlyosan megsérült, majd meghalt egy főfelügyelő a csengeri börtön építkezésén

BVOP
BVOP

Halálos kimenetelű munkahelyi baleset történt a csengeri börtön építkezésén ma délelőtt. Makula György, a BVOP szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy Fehér László főtörzszászlós olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Az elsődleges adatok alapján csengeri építkezésen szolgálatot teljesítő kollégánk éppen az építőanyagok deponálásában közreműködött, amikor baleset érte. A helyszínen dolgozó munkatársaink azonnal a segítségére siettek és értesítették a mentőszolgálatot, azonban a gyors és szakszerű ellátás ellenére, sajnos már nem tudták megmenteni az életét.

– mondta lapunknak az ezredes.

Hrenkó Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az esettel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Az elhunyt férfi műveletirányítóként dolgozott, és kollégái szerint mindig magas színvonalon, hatalmas szorgalommal végezte a munkáját. Tavaly az ötvenedik születésnapján pedig miniszteri jutalomban is részesült. A büntetés-végrehajtás szervezet és a rendőrség teljes állománya osztozik a család gyászában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik