Belföld

Több tucatnyi kommandós és rendőr csapott le dílerekre Csörögön és Erdőkertesen – videó

police.hu
police.hu

Kábítószer-kereskedelem gyanúja és birtoklás miatt elfogtak a rendőrök négy embert Csörögön és Erdőkertesen – közölte közleményében a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Kedden harminc rendőr ment ki tizenegy autóval és két kutyával a négy helyszínre, ahol kristályt és marihuánát foglaltak le. A gyanú szerint egy a csörögi és környékbeli kábítószer-kereskedelemhez szorosan kapcsolódó férfi terjedelmes ügyfélkört látott el egy ideje kristállyal és fűvel.

police.hu

A rendőrök hónapok óta gyűjtenek információt az ügyben. A rajtaütésekben részt vettek a vármegyei kommandósok mellett a gödöllői és a váci rendőrök is. A rendőrség digitális mérleget, marihuánát, új pszichoaktív anyagnak minősülő kristályt, őrlőt, füves cigarettákat, mobiltelefonokat és több százezer forintot foglalt le.

A kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vett férfi nem tett vallomást, a rendőrök a letartóztatását kezdeményezték. A másik három – szabadlábon védekező – férfit kábítószer birtoklása vétségével gyanúsították meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik