Belföld

Hat év négy hónapot kapott a férfi, aki orális szexre kényszerítette a 18 éves párját

24.hu
24.hu

Hat év négy hónap fegyházra és hét év közügyektől eltiltásra ítélte nem jogerősen az Esztergomi Járásbíróság azt a szexuális erőszak bűntettével vádolt férfit, aki orális szexre kényszerítette a 18 éves élettársát.

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy az ügyész tudomásul vette az előkészítő ülésen hozott ítéletet, míg a vádlott és védője fellebbezett.

A lány pár hónappal a 18. születésnapja előtt ismerkedett meg a férfival, majd rá egy hónappal élettársi kapcsolatot is létesített vele. 2022. szeptember 27-én este a férfi odafeküdt az aludni készülő lányt mellé, két kézzel megfogta a fejét és orális cselekményre kényszerítette.

A lány mondta a párjának, hogy ő ezt nem akarja, mire a férfi több alkalommal is pofon ütötte. Ezután a lány felkelt az ágyból, majd ijedtében háttal az ágynak, a földre guggolt. A férfi ekkor kivett a táskájából egy ollót, odament az élettársához, majd a fejét a hajánál fogva hátrahúzta, az olló élét a lány torkához szorította, és megfenyegette.

A vádhatóság úgy fogalmazott, hogy az erőszak és a fenyegetés hatására teljesen megtört lány végül eleget tett az élettársa kérésének, és őt orálisan kielégítette. Az elkövető tavaly május 21-én is szexuális cselekményre kényszerítette a lányt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik