Belföld

Vitézy Dávid Orbán Ráhellel bulizik – ezzel a fotóval reagált Karácsony pártja Ungár Péterre

Megint itt egy LMP-Párbeszéd csörte, amelyben a csípős jelzők helyett már a képek beszélnek. Azaz egy kép.

Miden azzal kezdődött, hogy Ungár Péter írt egy véleménycikket az Indexre, mert Karácsony Gergely felkerült a Párbeszéd EP-listájára. És bár Ungár is szerepel az LMP EP-listáján, (mi több, vezeti azt) az LMP-s politikus szerint Karácsony ezúttal megint úgy döntött, hogy a város üzemeltetése és a pártpolitika közül az utóbbit választja. Ungár szerint a „járatritkítások, az azzal kapcsolatos összevissza kommunikáció, a „Rákos-Dubaj” támogatása és a Lázár-féle Budapest-bérlet elleni hadjárattal szembeni fegyverletétel mind azt mutatja, hogy Karácsony Gergely konfliktust posztokban vállal, a város ügyei untatják.” És Ungár szerint Karácsony Gergelyt a város ügyei nem is érdeklik. „Ő ismét ugródeszkának használja Budapestet, vagy Brüsszelbe, vagy 2026-ban a miniszterelnök-jelöltségbe.”

A Párbeszédnek vélhetően nem tetszett a cikk, arra ugyanis egy 2015-ös fotóval reagáltak, amelyen az látszik, hogy Vitézy Dávid együtt bulizik Orbán Ráhellel a Szigeten. A fotót annó Vitézy tette közzé saját Facebook-oldalán, az eredeti képen Risztov Éva is szerepelt.

Az elmúlt hetekben a Párbeszéd oldaláról többször felmerült, hogy az LMP  ma már nem is ellenzéki párt. Hogy Vitézy lesz-e az LMP jelöltje a nyári főpolgármester-választáson, azt még nem tudni.

Kapcsolódó
Orbánék úgy megkavarták a kártyákat, hogy Karácsony sem találja a gyeplőt az elszabadult ellenzéken
A fővárosi választási szabályok módosítása zavart okozott az ellenzékben: egyelőre az is megjósolhatatlan, milyen felállásban indulnak el júniusban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik