Belföld

Részegségével magyarázta tettét a férfi, aki segítség helyett kifosztott egy vak nőt a Westendben – videó

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Vádat emelt a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség azzal a büntetett előéletű 27 éves férfival szemben, aki pár hónappal ezelőtt segítség helyett kifosztott egy vak nőt a Westendben

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a vádlott elismerte a tettét, de az mondta, hogy nem emlékszik a részletekre, és arra, hogy kinek adta el a telefont, mert részeg volt. A vádlott sajnálatát fejezte ki a történtek miatt, és azt mondta, hogy majd megtéríti a kárt.

A vádirat szerint a férfi megszólított egy vak nőt, és megkérdezte, hogy segíthet-e neki valamiben. Az asszony elmondta, hogy a laptopját szeretné feltölteni, ezért töltőállomást keres, a férfi pedig felajánlotta a segítségét. A férfi ezt követően a bevásárlóközpont étterem részéhez kísérte a nőt, aki letette a táskáját egy székre, majd elővette a laptopját, amelyet tölteni szeretett volna.

A férfi ekkor kivette a nő 50 ezer forintot érő mobilját a nyitott táskából, majd lelépett vele  a helyszínről. Az ügyészség fegyházbüntetést kért a letartóztatásban lévő elkövetőre azzal, hogy feltételesen se engedjék szabadlábra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik