Belföld

Elásott csecsemőt találtak Lovászpatonán, letartóztatták az anyját

Elásott csecsemőt találtak egy ház udvarában a rendőrök Lovászpatonán. Értesüléseink szerint gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség a holtan talált baba anyját.

A veol.hu az esettel kapcsolatban azt írta, hogy hat gyermeke született korábban a családnak, akiket elvettek tőlük, és állami gondozásba helyezték mindannyiukat.

A lap információi szerint úgy derült fény a szörnyűségre, hogy egy családvédelemmel foglalkozó személynek feltűnt, hogy a várandós nőnek hirtelen kisebb lett a hasa, de gyermek nem született a családban.

Ezt követően nyomozást indított a rendőrség, és a ház udvarában megtalálták az elásott baba holttestét. A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított az ügyben, és információnk szerint gyanúsítottként hallgatták ki a holtan talált csecsemő anyját.

Frissítünk!

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság a később kiadott közleményében azt írta, hogy a 28 éves nő december végén az otthonában megszülte gyermekét, majd magára hagyta.

A rendőrök a családi ház udvarának hátsó részében találták meg az újszülött holttestét. A 28 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd kezdeményezték a letartóztatását.

A Veszprém Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és elrendelte a nő letartóztatását. A végzés nem végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik