Belföld

Földre tepertek és meg akartak erőszakolni egy nőt Törökszentmiklóson

police.hu
police.hu

Letartóztatták azt a 25 éves törökszentmiklósi férfit, aki pár nappal ezelőtt megpróbált megerőszakolni egy munkába igyekvő nőt Törökszentmiklóson.

Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivője lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a férfi január 6-án, 5 óra körül követni kezdte a kerékpárral közlekedő nőt, majd úgy ellökte, hogy az az árokba esett.

A férfi a földön fekvő nő fölé térdelt, majd befogta a száját és fogdosni kezdte. A nő eközben próbált segítségért kiáltani, illetve kiszabadulni a férfi fogásából, de annak ereje miatt nem tudott.

A férfi ezt követően lehúzta a nő ruháját, majd megpróbálta megerőszakolni, ami azért nem sikerült neki, mivel a nő ellenállt, folyamatosan próbált védekezni, rúgkapált, segítségért kiáltott, illetve a férfi meglátott egy arra közeledő gépjárművet, amitől megijedt és a helyszínről elmenekült. A nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett a bántalmazás során.

A bíróság elrendelte a korábban már többször is büntetett férfi letartóztatását. A férfi és a védője fellebbezett, így a végzés nem végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik