Belföld

Késsel támadt a gyerekeivel lévő családtagjaira egy testvérpár Hajmáskéren, kommandósok vitték el őket

police.hu
police.hu

Telefonon kért segítséget egy nő tegnap délután, mert a nevelőapja és annak testvére agresszíven viselkedett vele és az édesanyjával a hajmáskéri otthonukban.

Mivel a férfiak késsel is fenyegetőztek, ezért a járőrökön kívül a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató, valamint a Műveleti Alosztály kommandósai és munkatársai is helyszínre mentek. A lakásban a felnőttek mellett több gyerek is volt a balhé idején.

police.hu

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint magánéleti vita volt a sértettek és a szívességi lakáshasználók között. Mivel nők ezt nem akarták tovább hallgatni, ezért átmentek a másik szobába, s magukra zárták az ajtót.

police.hu

A feldühödött, 45 éves hajmáskéri és a 42 éves ömbölyi fivére igyekezett erővel kinyitni az ajtót, miközben trágár szavakkal szapulták a családtagjaikat, és egyikük azzal fenyegetőzött, hogy késsel támad a fiatal nőre.

A rendőrök a elfogták a lakásban a két ittas férfit, majd őrizetbe vették őket. Zaklatás vétségének gyanúja miatt indult eljárás ellenük..

Ajánlott videó

Olvasói sztorik