Belföld

Tiborczék az agráriumban terjeszkedhetnek tovább

Tiborcz István, a miniszterelnök veje
Farkas Norbert / 24.hu
Tiborcz István, a miniszterelnök veje
Tiborcz István, a miniszterelnök veje
Farkas Norbert / 24.hu
Tiborcz István, a miniszterelnök veje
A BDPST-csoport töretlenül terjeszkedik, minek nyomán megalakult a BDPST Agráripari Zrt. is.  

A miniszterelnök veje, Tiborcz István többségi tulajdonában lévő BDPST Zrt. tovább bővült, mivel december 19-én, ötmillió forintos jegyzett tőkével bejegyezték a BDPST Agráripari Zrt.-t – írta meg az Mfor. A lap szerint a cég főtevékenysége az üzletviteli és egyéb vezetési tanácsadás. Ugyanakkor a vállalkozás nevéből okkal lehet következtetni arra, hogy a cég az agráriumra koncentrál majd. A cégcsoport eddig leginkább az ingatlanszektorra és a turizmusra fókuszált.

Az Mfor emlékeztet arra, már voltak jelei annak, hogy ebbe az irányba is bővülhet a BDPST, amennyiben a tavasszal már megszerezte a tokaji borvidéken tevékenykedő Patricius Borházat.

Egyébiránt a nyáron Tiborcz István felesége, Orbán Ráhel is bevásárolt már tokaji földekből. Azt pedig nemrég a 24.hu írta meg, hogy alig egy hónappal azután, hogy Orbán Ráhel nevében eljárva Tiborcz szignált egyes tokaj-hegyaljai földbirtokok átruházásáról szóló adásvételi szerződéseket, törölték a világörökséghez tartozó ingatlanok tulajdoni lapjairól az állam elővásárlási jogát tartalmazó bejegyzéseket. Hogy miért, arra nem válaszolnak az állami szervek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik