Belföld

Eladta a kocsiját egy budapesti fiatal Balatonbogláron, majd a pénz átvétele után elhajtott vele

police.hu
police.hu

Eladta a kocsiját, majd a pénz átvétele után elhajtott vele egy fiatal férfi Balatonbogláron. A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a  22 éves férfi egy internetes alkalmazáson keresztül nézett ki magának egy gépkocsit, majd miután sikerült megegyeznie az eladóval, este fél nyolc körül meg is jelent a megbeszélt balatonboglári helyszínen.

Pár perccel később az eladó is megérkezett ötödmagával. A vevő megvizsgálta az autót, és mivel mindent megfelelőnek talált, át is adta a vételárat a hasonlóan fiatal eladónak.

A férfi ekkor készségesen felajánlotta a segítségét, hogy a járművel felparkol a vevő trélerére, ehelyett azonban elhajtottak.

közölte a rendőrség.

police.hu

A körzeti megbízottak rövid időn belül azonosította a feltételezett elkövetőt, aki jobbnak látta, ha önként beslattyog a rendőrségre.

A fonyódi nyomozók csalás vétségével gyanúsították meg a 20 éves budapesti lakost. A férfi vallomásában azt mondta, hogy azért hajtott el a helyszínről, mert nagyon megijedt a vevőtől. A rendőrök a korábban átadott vételár egészét lefoglalták, s visszaadták a jogos tulajdonosának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik