Belföld

Véget ért az őrült hajsza, Kanári-szigeteken fogták el az Újbudán késelő férfit

Véget ért az őrült hajsza, elfogták az Újbudán késelő férfit. A BRFK tájékoztatása szerint D. Zsolt a Móricz Zsigmond körtérről Zürichen át egészen a Kanári-szigetekig menekült a bűncselekmény után.

A BRFK életvédelmi nyomozói végig követték az emberölés kísérlete miatt körözött férfit digitális nyomait. A férfit a spanyol hatóságok a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak közreműködésével ma délután a Gran Canarián kapták el, miután leszállt a gépe.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a férfi egy közös italozás után mellkason szúrta szombat délután az ismerősét Újbudán. A megkéselt személyt életveszélyes állapotban vitték kórházba. Ezt követően hajtóvadászat indult a feltételezett elkövető után, akivel a nyomozóknak telefonon sikerült is felvenni a kapcsolatot.

A férfi azt mondta, hogy a Móricz Zsigmond körtéren feladja magát, de végül másképp gondolta, és inkább tovább menekült. A hazai körözést követően nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki  a 41 éves férfi ellen, akit végül a Gran Canarián sikerült elkapni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik