Belföld

Nem kért a felajánlott 11 évből a budapesti örömlányt fojtogató és megszurkáló munkás

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Hétfőn az előkészítő üléssel megkezdődött a Fővárosi Törvényszéken annak az emberölés kísérletével és kifosztással vádolt férfinek a büntetőpere, aki fojtogatott és összeszurkált egy prostituáltat Budapesten.

A bíróság közleménye szerint a férfi felújítási munkálatokat végzett egy belvárosi apartmanban, ahova találkozót szervezett a szexuális szolgáltatásokat hirdető nővel. A munkás kifizette a nőnek a szolgáltatásért járó összeget, majd amikor az ágyon voltak belenyomta az örömlány fejét az egyik párnába és megöléssel fenyegette őt. Az ágy takaróját a nő szájába nyomta, majd magához vett egy sniccert és azt az áldozata nyaka elé fogta.

Miután a nő arra kérte a terheltet, hogy cselekményét hagyja abba, mindketten felkeltek az ágyról, majd a férfi a falnak lökte a szexmunkást és a sniccerrel a nyaka és a mellkasa felé kaszaboló mozdulatokat tett. A pengés kés a nő tenyerét találta el, amelybe az eszköz egy darabja bele is tört.

ugyeszseg.hu

A munkás ezután megütötte a nőtt, akinek a táskájából kivett 95 ezer forintot. Végül azzal az ígérettel engedte el a nőt, hogy az nem tehet a történtek miatt feljelentést. Bár a nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de akár meg is halhatott volna, ha nem ilyen hatékonyan védekezik.

Az ügyész 11 év szabadságvesztés és 10 év közügyektől eltiltást kért a különös visszaeső támadóra. A férfi azonban nem ismerte be a bűnösségét, és nem mondott le a tárgyalásról sem ezért a bíróság tárgyalásra utalta az ügyet. A bíróság fenntartotta a munkás letartóztatását, de a terhelt és védője fellebbezett.

Kapcsolódó
Minden ok nélkül 15-ször megszúrt egy józsefvárosi örömlányt, vádat emeltek ellene
Börtön vár az emberölés kísérletével és kifosztással vádolt 24 éves férfire.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik