Belföld

Életmentő műtétet hajtottak végre a Hódmezővásárhelyen megszurkált férfin és lányán

Életmentő műtétet hajtottak végre azon a férfin és lányán, akiket pár nappal ezelőtt éjszaka késeltek meg egy hódmezővásárhelyi tanyán.

A Szegedi Törvényszék elrendelte a több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérletével gyanúsított támadó letartóztatását. A bíróság tájékoztatása szerint a gyanúsított éjjel kettő körül berúgta a tanya kapuját, majd egy konyhakéssel az ott lakó idős férfire és a 31 éves lányára támadt, akiket több alkalommal testszerte, illetve nyakon szúrt.

A férfi ezután az idős férfi zajra felébredő unokájára támadt, de őt sikerült a sérült édesanyjának megvédenie, majd segítséget kérnie.  Az idős férfit és lányát életveszélyes sérülésekkel szállították a szegedi klinikára, ahol életmentő beavatkozást végeztek el mindkettőjükön.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfi akár életfogytiglant is kaphat. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és letartóztatta a támadót. A végzést mindenki tudomásul vette, így az végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik