Belföld

Szétmarcangolt egy kutya egy postást Apcon – videó csak erős idegzetűeknek

Szétmarcangolt egy utcára kiszökő kutya egy biciklivel közlekedő postást Apcon. A nő maradandó sérüléseket szenvedett a kutyatámadás során.

Gubala Ádám Miklós, a Heves Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a férfi az apci háza udvarán tartotta a kutyáját tavaly télen, de figyelmetlen volt, és az állat a nyitott kapunk keresztül kiszökött és rátámadt a kerékpárral közlekedő postásra.

A kutya megállásra és leszállásra kényszerítette a kézbesítőt, majd rángatni kezdte a jobb lábát, amitől a nő a földre esett. Időközben a helyszínre futott a kutya gazdája, azaz a vádlott is, de nem tudta megfékezni az ebet. A postás a helyzetből menekülve felkapaszkodott egy közeli üzem kerítésének beton lábazatára, azonban az eb ekkor is folytatta a támadást.

A nőt a helyszínre érkező mentők kórházba szállították. A kézbesítő mindkét lábszárán súlyos harapott, szakított sérüléseket szenvedett, melyek csak maradandó fogyatékossággal gyógyultak. A támadás a testi sérüléseken túl lelkileg is megviselte a kézbesítőt. Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést és pénzbüntetést kért a hanyag gazdára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik